Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χάρης Δούκας: Αν κερδίσω στις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί

Χάρης Δούκας: Αν κερδίσω στις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί
Στόχος είναι να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν είπε ο κ.Δούκας
Εάν κερδίσω στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Δούκας είπε ότι χρειάζεται εκδημοκρατισμός της εξουσίας.
«Θέλω το ΠΑΣΟΚ να γίνει κίνημα όχι μόνο κόμμα, χωρίς Μεσσίες αλλά με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και αποφασίζουν όλοι μαζί.
Ήμουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κατέβηκα σε μικρό διάστημα με ατζέντα που έχει σαν πρόσημο την οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη.
Με ενδιαφέρει και ο Δήμος Αθηναίων και το ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε ο κ.Δούκας, επισημαίνοντας ότι «θέλουμε έναν καθαρό αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα της κυβέρνησης».
Ο κ.Δούκας κατηγόρησε την κεντρική διοίκηση ότι δημιουργεί προσκόμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
«Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα», είπε ο κ.Δούκας, τονίζοντας ότι «με βαράνε γιατί έχουν εξαϋλώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν να μου δώσουν προσλήψεις για την καθαριότητα 8 χρόνια. Έχουμε ζητήσει κόσμο και πόρους».
Όσον αφορά τις πιθανές συνεργασίες στην Κεντροαριστερά ο κ.Δούκας είπε ότι «η συνεργασία είναι βασικό θεμέλιο να έχουμε συνθήκες ανάπτυξης».
«Σε καμία περίπτωση συμφωνίες κορυφής, αλλά συμφωνίες για τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Θα μιλήσω με όλους και με όσους χρειαστεί, ακόμη και με τον κύριο Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο κ.Δούκας, τονίζοντας ότι «στόχος είναι να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης