Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Πολάκης επιστρέφει στη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα ανοιχτά για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη

Ο Πολάκης επιστρέφει στη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα ανοιχτά για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη
Έχει προηγηθεί η διαγραφή της Αθηνάς Λινού, η οποία ήταν «κόκκινο πανί» για τον Κρητικό βουλευτή
Το έδαφος για μια... ομαλή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς την κατάθεση... πρόταση μομφής, προσπαθεί να στρώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επαναφέρει τον Παύλο Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ειδικότερα, ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, έστειλε μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη επιστολή στον Κώστα Τασούλα με την οποία ο Παύλος Πολάκης ξαναγίνεται μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Linou.jpg
Η επιστροφή του κ. Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μόλις λίγα 24ωρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο κ. Πολάκης έχει αμφισβητήσει ανοιχτά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές ακόμα και για κατάθεση πρόταση μομφής.
Ωστόσο, η επιστροφή του στην ΚΟ δημιουργεί νέα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα σενάριο, όπου ο ρόλος του κ. Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ... αναβαθμίζεται, ώστε να μπει ένα φρένο στις εσωκομματικές έριδες. Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε και το σενάριο αναβολής των σχεδίων για πρόταση μομφής.

Το μήνυμα του Νίκου Παππά

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά.
«Έχει προκληθεί αναίτια εσωστρέφεια και η επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μπορεί να είναι ένα εφαλτήριο για μία διαφορετική πορεία» υποστήριξε μιλώντας στο Attica TV.
Παράλληλα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι πρέπει «να κλείσουμε την περίοδο κατά την οποία παράγουμε ειδησεογραφία που αφορά την εσωκομματική μας ζωή και υπάρχει το οπλοστάσιο και ο τρόπος για να το πράξουμε, όπως κάναμε και τον περασμένο Φεβρουάριο και καταφέραμε μέσα από την οργανωμένη μας εξωστρέφεια να ανατάξουμε τις δυνάμεις».

Το χρονικό της διαγραφής Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε τεθεί εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, μετά το επεισόδιο στην επιτροπή της Βουλής με την συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Έκτοτε η Αθηνά Λινού, η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα κι είχε αντιδράσει κατά του κ. Πολάκη, ήταν κόκκινο πανί για τον Κρητικό βουλευτή, ο οποίος προχώρησε σε μια σειρά καταγγελιών σχετικά με τη χρηματοδότηση Ινστιτούτο Prolepsis, του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κ. Λινού.
Τελικά, η κ. Λινού διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης