Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξειδίκευση των παρεμβάσεων Μητσοτάκη από την 88η ΔΕΘ – Στο υπουργείο Υγείας ο πρωθυπουργός, τι ακολουθεί

Εξειδίκευση των παρεμβάσεων Μητσοτάκη από την 88η ΔΕΘ – Στο υπουργείο Υγείας ο πρωθυπουργός, τι ακολουθεί
Στο υπουργείο Υγείας σήμερα (10/9) ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
Δρομολογείται τις επόμενες ημέρες η εξειδίκευση των παρεμβάσεων που εξήγγειλε από το βήμα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ένα 24ωρο μετά τις 12 αυξήσεις αποδοχών και τις 12 μειώσεις φόρων της ΔΕΘ που παρουσίασε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Χατζηδάκης, τη σκυτάλη παίρνει το υπουργείο Υγείας.
Μάλιστα, σήμερα, Τρίτη 10/9, ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες , θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και αύριο, Τετάρτη 11/9, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τους Άδ. Γεωργιάδη, Μ. Θεμιστοκλέους και Ειρ. Αγαπηδάκη, για την εξειδίκευση των μέτρων για τα εισοδήματα των εργαζόμενων στο ΕΣΥ και τους βασικούς μεταρρυθμιστικούς στόχους σε βάθος 3ετίας.
Ακολούθως, την Πέμπτη 12/9 προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου από την υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Σ. Ζαχαράκη, την υπουργό Εργασίας, Ν. Κεραμέως, τον υπουργό Παιδείας, Κ. Πιερρακάκη τον υπουργό Υγείας, Άδ. Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Θ. Πετραλιά για τη στήριξη της οικογένειας, με εξειδίκευση των μέτρων για το δημογραφικό ζήτημα, την αναμόρφωση των κοινωνικών επιδομάτων και την στήριξη των εργαζόμενων γονιών μέσω της καλύτερης σύζευξης της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή.
Τέλος, κατά τις ίδια πληροφορίες, την Παρασκευή 13/9 η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Σ. Ζαχαράκη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ν. Παπαθανάσης θα παρουσιάσουν την εξειδίκευση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος, ενώ τη Δευτέρα 16/9 θα γίνει από τους αρμόδιους υπουργούς η εξειδίκευση των μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων στον πρωτογενή τομέα, στην μεταποίηση και στον τουρισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης