Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Ρωσίας: Ενορχήστρωση ΗΠΑ - Γερμανίας - Ουκρανίας - Θα ασκήσουν κατασκευασμένες κατηγορίες για χρήση χημικών όπλων

Αποκάλυψη Ρωσίας: Ενορχήστρωση ΗΠΑ - Γερμανίας - Ουκρανίας - Θα ασκήσουν κατασκευασμένες κατηγορίες για χρήση χημικών όπλων
Την αποκάλυψη για την νέα... πατέντα των Δυτικών, έκανε ο αντιστράτηγος Igor Kirillov
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, η Ουκρανία, καθώς και η τεχνική γραμματεία του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW), ετοιμάζονται να ασκήσουν περαιτέρω κατηγορίες κατά της Ρωσίας για χρήση χημικών όπλων στο ουκρανικό μέτωπο.
Την αποκάλυψη για την νέα... πατέντα των Δυτικών, έκανε ο Αρχηγός των Στρατευμάτων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας (RCBZ) των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αντιστράτηγος Igor Kirillov.
«Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία, μαζί με την Ουκρανία και την τεχνική γραμματεία του OPCW, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια ειδική αποστολή για τη διερεύνηση των αποκαλούμενων ως «περιστατικών χρήσης χημικών όπλων στην Ουκρανία», προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.
Ένα από τα λεγόμενα ανεξάρτητα κράτη αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα και να κατασκευάσει στοιχεία ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε τοξικά χημικά κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησς», δήλωσε ο Kirillov κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του ρωσικού υπουργείου Άμυνας σχετικά με την παραβίαση των υποχρεώσεων της Ουκρανίας στο πλαίσιο των Χημικών Όπλων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αμερικανοί έχουν ήδη διαθέσει περίπου 400 χιλιάδες δολάρια για αυτούς τους σκοπούς.
Ταυτόχρονα, ο ΟΑΧΟ έλαβε οδηγίες από τις δυτικές εποπτικές αρχές, ώστε να μην αντιδρά με κανέναν τρόπο σε δηλώσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας για παραβιάσεις των διατάξεων της Σύμβασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης