Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θρίλερ στη Βρετανία: Η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παλάτι λόγω του καρκίνου - «Όλα άλλαξαν»

Θρίλερ στη Βρετανία: Η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παλάτι λόγω του καρκίνου - «Όλα άλλαξαν»
Κάποιες πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια πιστεύουν ότι η Middleton μπορεί να μην επιστρέψει καθόλου στα καθήκοντά της
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton μπορεί να μην επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, αναφέρει το RadarOnline.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Kate συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και έχει αναγκαστεί να επανεκτιμήσει τον ρόλο της ως «πλήρους απασχόλησης» μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Κάποιες πηγές κοντά στην οικογένεια πιστεύουν ότι η Middleton μπορεί να μην επιστρέψει καθόλου στα καθήκοντά της.
«Η Catherine παραμένει σοβαρά άρρωστη, συνεχίζει να κάνει χημειοθεραπείες και, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο της, οι προτεραιότητές της έχουν λογικά αλλάξει σημαντικά», δήλωσε ο δημοσιογράφος Dan Wootton.
Εν τω μεταξύ, ο βασιλικός αναλυτής και βιογράφος Robert Jobson επιβεβαίωσε την είδηση και σημείωσε ότι το κοινό πρέπει να επανεξετάσει τις προσδοκίες του για την επιστροφή της Kate.

«Η Kate Middleton είναι πολύ άρρωστη», αποκαλύπτει η βιογράφος της Νταϊάνα - Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για τον καρκίνο

Εντωμεταξύ, εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της Kate Middleton μετά την αποκάλυψη ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία.
Μετά τη δραματική ανακοίνωση για τον καρκίνο που έκανε η ίδια με ένα βίντεο στις 22 Μαρτίου 2024 κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει πλήρως.
Την ίδια στιγμή η Λαίδη Colin Campbell – βιογράφος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και «γκουρού» των βασιλικών θεμάτων – έκανε ανησυχητικές δηλώσεις για τη μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας.
Μιλώντας στην ισπανική Marca, η Λαίδη Colin είπε ότι η Kate Middleton «είναι πολύ άρρωστη».
«Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα τον Απρίλιο.
Τον Μάϊο σε εκδήλωση στο Πόρτσμουθ για τα 80 χρόνια από την D-Day, την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία, απαντώντας σε βετεράνο για την υγεία της Kate Middleton, ο πρίγκιπας της Ουαλίας απάντησε:
«Είναι καλύτερα, ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ».
Μετά την ανακοίνωση του περασμένου Μαρτίου, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας διεγνώσθη με καρκίνο κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει πότε η Kate Middleton θα μπορέσει να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά της κι αν θα είναι ίδιος ο ρόλος της. 

Αποκαλύψεις: Γιατροί του Πάπα χειρούργησαν την Kate Middleton για τον καρκίνο - Υποφέρει ο Κάρολος από πόνους στα κόκαλα 

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Kate.
Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο Πάπας Φραγκίσκος.
Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, αλλά ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Tortora, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.
Το περιοδικό Gente προσθέτει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.
Με αναφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».

Από τι πάσχει η Kate Middleton

Αν και το παλάτι του Μπάκινγχαμ τηρεί σιγήν ιχθύος για τη μορφή καρκίνου που έχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, ο ανταποκριτής της Le Monde στο Λονδίνο και «βασιλικός ανταποκριτής», αποκάλυψε στο περιοδικό Gala ότι πάσχει από «καρκίνο του παχέος εντέρου και έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή».
Επιπλέον, υποστήριξε πως η επιστροφή στα πριγκιπικά της καθήκοντα θα γίνουν τον Ιούνιο και πως μέχρι τότε δεν αναμένεται κάποια δήλωσή της.
«Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», τόνισε σχετικά.
Επισημαίνεται πως η Kate Middleton υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Τι είναι η υστερεκτομή

Η υστερεκτομή είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται η μήτρα.
Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών σοβαρών γυναικολογικών παθήσεων και την πρόληψη και θεραπεία γυναικολογικών καρκίνων.
Η υστερεκτομή πραγματοποιείται συνήθως σε γυναίκες ηλικίας 40 έως 50 ετών, ενώ στην πλειονότητα των περιπτώσεων πραγματοποιείται λαπαροσκοπικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης