Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δραματικές οι απώλειες των Ουκρανών στο Kursk - Εχασαν 11.500 στρατιώτες και 850 τεθωρακισμένα σε 33 ημέρες μαχών

Δραματικές οι απώλειες των Ουκρανών στο Kursk - Εχασαν 11.500 στρατιώτες και 850 τεθωρακισμένα σε 33 ημέρες μαχών
'Εχει χάσει πάνω από 11.500 στρατιώτες η Ουκρανία στο Kursk
Η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 11.500 στρατιώτες από την έναρξη των εχθροπραξιών στην περιοχή του Kursk, καθώς και 87 τανκς και 74 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
«Συνολικά, κατά τη διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Kursk ο εχθρός έχει χάσει πάνω από 11.500 στρατιώτες, 87 άρματα μάχης, 42 οχήματα μάχης πεζικού, 74 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 624 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 361 οχήματα, 84 πυροβόλα, 8 αντιαεροπορικά συστήματα, 24 εκτοξευτές πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων 7 HIMARS και 5 MLRS.


Οι Ουκρανοί χάνουν συνεχώς έδαφος στο Kursk, καταγράφουν μεγάλες απώλειες…

Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αντεπιθέσεις στην περιφέρεια Kursk εν μέσω συνεχιζόμενων ουκρανικών επιθετικών επιχειρήσεων στην περιοχή στις 8 Σεπτεμβρίου, βορειοδυτικά της Sudzha κοντά στη Malaya Loknya, βόρεια της Sudzha κοντά Maryevka, βορειοανατολικά της Sudzha κοντά Martynovka και νοτιοανατολικά της Sudzha κοντά στην Cherkasskaya Konopelka στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.
Οι ρωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν αντεπιθέσεις στο Korenevo, ανατολικά του Korenevo κοντά στο Olgovka και νοτιοανατολικά της Sudzha κοντά στην Cherkasskaya Konopelka.
Οι ρωσικές πηγές υποστήριξαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις ανέκτησαν χαμένες θέσεις νότια και ανατολικά του Korenevo, εντός του Shtepukhovka (βορειοανατολικά του Korenevo) και κοντά στη Malaya Loknya.
Ο Ουκρανός στρατιωτικός παρατηρητής Kostyantyn Mashovets δήλωσε στις 8 Σεπτεμβρίου ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση αναδιατάσσει ένα αερομεταφερόμενο σύνταγμα (VDV) και ένα τάγμα αναγνώρισης της 106ης Μεραρχίας VDV από τις κατευθύνσεις Siversk και Kramatorsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης