Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφοπλιστικός ο Sachs (οικονομολόγος): O Biden δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτα - Δεν ξέρουμε ποιος κυβερνά τις ΗΠΑ

Αφοπλιστικός ο Sachs (οικονομολόγος): O Biden δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτα - Δεν ξέρουμε ποιος κυβερνά τις ΗΠΑ
«Δεν ξέρουμε πραγματικά ποιος παίρνει τις αποφάσεις και το συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι ο Biden», τονίζει ο γνωστός οικονομολόγος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden δεν παίρνει πλέον αποφάσεις ως αρχηγός κράτους, ούτε μπορεί να ειναι υπόλογος για αυτές, τονίζει αφοπλιστικά ο οικονομολόγος Jeffrey Sachs σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Judging Freedom.
Όπως σημείωσε ο ειδικός, η συμπεριφορά του ίδιου του Biden είναι απολύτως ενδεικτική του γεγονότος ότι έχει χάσει την υποτυπώδη δυνατότητα να κυβερνά μια χώρα.
Ο σημερινός επικεφαλής του Λευκού Οίκου αρνείται κατηγορηματικά να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και κυριολεκτικά απορρίπτει τους δημοσιογράφους.
Επιπλέον, αυτό συμβαίνει ολοένα και πιο τακτικά εσχάτως.
«Τον βλέπουμε να φωνάζει στους δημοσιογράφους ή να τους απωθεί με νεύματα καθώς πηγαίνει προς το προεδρικό ελικόπτερο, αλλά δεν ακούμε τίποτα ουσιαστικό πλέον από αυτόν», κατήγγειλε ο Sachs.
Σύμφωνα με τον οικονομολόγο, η συμπεριφορά του Biden είναι εξαιρετικά ανησυχητική.
Πρώτα απ 'όλα, γιατί είναι πλέον ασαφές ποιος παίρνει τις βασικές αποφάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Δεν ξέρουμε πραγματικά ποιος παίρνει τις αποφάσεις και το συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι ο Biden», κατέληξε ο γνωστός οικονομολόγος.
Ας θυμηθούμε ότι ο Biden πρόσφατα βγήκε εκτός εαυτού και παραλίγο να μπει σε υστερία αφού αναφέρθηκε στον Vladimir Putin.
Ο δημοσιογράφος έπρεπε να πιέσει τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντήσει στην ερώτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης