Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Αδύνατη η επίλυση του Ουκρανικού χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας - Απατεώνας ο Zelensky

Zakharova: Αδύνατη η επίλυση του Ουκρανικού χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας - Απατεώνας ο Zelensky
Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας σημείωσε ότι η Ρωσία δεν εγκαταλείπει μια πολιτική και διπλωματική διευθέτηση της κρίσης
Μια δίκαιη και βιώσιμη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης είναι αδύνατη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας.
Αυτό αναφέρεται στο σχόλιο της επίσημης εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του ρωσικού διπλωματικού τμήματος. «Χωρίς τη Ρωσία και λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντά της, είναι αδύνατο να επιτευχθεί μια δίκαιη και βιώσιμη διευθέτηση», τόνισε ο διπλωμάτης
«Ωστόσο, στο Κίεβο και στη Δύση δεν χρειάζονται πόλεμο.
«Αυτό επιβεβαιώνεται από την εισβολή των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή του Kurksk και την άδεια στον Zelensky να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία με όπλα μεγάλου βεληνεκούς τρομοκράτες».

Εξαπάτηση από τον Zelensky

Σχολιάζοντας τα λόγια του Ουκρανού προέδρου Vololymyr Zelensly, του οποίου η πολιτική νομιμοποίηση έληξε τον Μάιο, ότι η δεύτερη σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ήδη από τον Νοέμβριο παρουσία Ρώσων εκπροσώπων, η Zakharova αημείωσε: «Για τις δηλώσεις του μη νομιμοποιημένου Zelensly είναι να προσέχει τι εύχεται».
Ο διπλωμάτης τόνισε ότι οι Ρώσοι εκπρόσωποι «δεν συμμετείχαν σε καμία συνάντηση στο πλαίσιο της διαδικασίας της Ελβετίας και δεν σκοπεύουν να συμμετάσχουν».
«Αυτή η διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με τη διευθέτηση.
Αυτή είναι μια άλλη εκδήλωση της απάτης των Αγγλοσάξονων και των Ουκρανών μαριονετών τους τους. ως μη εναλλακτική βάση για την επίλυση της σύγκρουσης, για να επιτύχει την υποστήριξή της από την παγκόσμια πλειοψηφία και, εκ μέρους της, να παρουσιάσει στη Ρωσία ένα τελεσίγραφο παράδοσης», σημείωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Η Zakharova τόνισε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα συμμετάσχει σε τέτοιες «συνόδους κορυφής».
Την ίδια στιγμή, η διπλωμάτης σημείωσε ότι η Ρωσία δεν εγκαταλείπει μια πολιτική και διπλωματική διευθέτηση της κρίσης.
«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε πραγματικά σοβαρές προτάσεις που λαμβάνουν υπόψη την κατάσταση επι του πεδίου, τις αναδυόμενες γεωπολιτικές πραγματικότητες και την αντίστοιχη πρωτοβουλία που διατυπώθηκε στις 14 Ιουνίου από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin», πρόσθεσε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης