Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Χτυπήσαμε με drones δύο αποθήκες πυρομαχικών σε Krasnodar και Tver στη Ρωσία

Ουκρανία: Χτυπήσαμε με drones δύο αποθήκες πυρομαχικών σε Krasnodar και Tver στη Ρωσία
Ρώσοι αξιωματούχοι παραδέχθηκαν ουκρανική επίθεση σε μία από τις αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή του Krasnodar, διευκρινίζοντας ότι πραγματοποιήθηκε με drones
Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι έπληξε δύο ρωσικές αποθήκες πυρομαχικών κατά την διάρκεια της νύκτας σε δύο επιθέσεις, που σύμφωνα με την ουκρανική ηγεσία, επιβεβαιώνουν την ικανότητα του Κιέβου να πλήττει στόχους βαθιά εντός της ρωσικής επικράτειας.
Ρώσοι αξιωματούχοι παραδέχθηκαν ουκρανική επίθεση σε μία από τις αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή του Krasnodar, διευκρινίζοντας ότι πραγματοποιήθηκε με drones.
Ανακοίνωση του γενικού επιτελείου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων αναφέρει ότι οι αποθήκες που χτυπήθηκαν βρίσκονται στο Tikhoretsk του Krasnodar και στο Oktyabrsky του Tver.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στο Tikhoretsk, πόλη της νοτιοδυτικής Ρωσίας, οι κάτοικοι της οποίας απομακρύνθηκαν μετά την ουκρανική επίθεση, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης.
Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Krasnodar Benjamin Kondratiev δήλωσε στα κοινωνικά μέσα ότι «κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στην περιοχή για την οργάνωση της αρωγής προς τον πληθυσμό και την ταχεία διευθέτηση όλων των θεμάτων που συνδέονται με το περιστατικό».
Η Ουκρανία είχε πληροφορίες ότι τρένο που μετέφερε 2.000 τόνους πυρομαχικών, ορισμένα από τα οποία προέρχονταν από την Βόρεια Κορέα, βρισκόταν στις εγκαταστάσεις την ώρα της επίθεσης.
Ουκρανική πηγή ασφαλείας δήλωσε ότι για τις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης