Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αίτημα αναβολής της εκτέλεσης της ποινής της ζητά η Βίκυ Σταμάτη

Αίτημα αναβολής της εκτέλεσης της ποινής της ζητά η Βίκυ Σταμάτη
"Η κατηγορούμενη έχει αυτοκτονικό ιδεασμό και ένα παιδί που δεν μπορεί να το σφίξει στην αγκαλιά της"
Αίτημα αναβολής της εκτέλεσης της ποινής της Βίκυ Σταμάτης υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης Φρ. Ραγκούσης, αξιώνοντας την επιβολή περιοριστικών μέτρων και την αξιοποίηση της νομοθεσίας περί «βραχιολιού».
Σύμφωνα με το δικαιολογητικό υπόμνημα της υπεράσπισης, η κατηγορούμενη έχει αυτοκτονικό ιδεασμό και ένα παιδί που δεν μπορεί να το σφίξει στην αγκαλιά της.
«Δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε ή να κάνουμε γνωριμίες. Μόνο να μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε το παιδί μας στο σχολείο και το μεσημέρι να το παραλαμβάνουμε. Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα. Νιώθω μια απογοήτευση. Οι δικαστές που απορρίπτουν, είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι. Νιώθω ανεπαρκής που δεν μπορώ να μεταφέρω την αγωνία και το σπαραγμό αυτής της γυναίκας. Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος» ανέφερε ο Φρ. Ραγκούσης, υπεραμυνόμενος του αιτήματος αποφυλάκισης.
Από την πλευρά της, η Β. Σταμάτη απευθυνόμενη προς το δικαστήριο, τόνισε πως «είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και 1,5 χρόνο στις φυλακές Κορυδαλλού».
Ας σημειωθεί πως η Β. Σταμάτη έχει καταδικαστεί για σειρά κακουργηματικών πράξεων, στα περιθώρια της εξιχνίασης της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί Άκη Τσοχατζόπουλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης