Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη - σοκ από Ουκρανό αιχμάλωτο: Το καθεστώς Zelensky σχεδιάζε βομβιστική επίθεση σε τρένο με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ

Αποκάλυψη - σοκ από Ουκρανό αιχμάλωτο: Το καθεστώς Zelensky σχεδιάζε βομβιστική επίθεση σε τρένο με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ
Οι μαχητές των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έλαβαν εντολή να ανατινάξουν ένα επιβατικό τρένο πριν εισέλθει στην περιοχή του Kursk
Σε μια αποκάλυψη - σοκ, που καταμαρτυρά την δολιότητα των δυτικών, και φυσικά ουκρανικών, σχεδίων τρομοκράτησης της Ρωσίας, προέβη ένας Ουκρανός αιχμάλωτος στην περιοχή του Kursk.
Πιο συγκεκριμένα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) σχεδίαζαν να ανατινάξουν ένα επιβατικό τρένο στην περιοχή του Kursk, χτυπώντας το με πολυβόλα και εκτοξευτήρες χειροβομβίδων που τους παραχωρήθηκαν από το ΝΑΤΟ, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, επικαλούμενο τον Ουκρανό αιχμάλωτο Alexander Gusak.
Μάλιστα, ο Gusak αποκάλυψε ότι οι μαχητές των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έλαβαν εντολή να ανατινάξουν ένα επιβατικό τρένο πριν εισέλθει στην περιοχή του Kursk, με σκοπό να προκαλέσουν τη Ρωσία.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι η επιχείρηση του καθεστώτος του Κιέβου απέτυχε, καθώς οι Ουκρανοί μαχητές δεν πρόλαβαν το τρένο.
«Τα όπλα μας περιλάμβαναν δύο πολυβόλα, έναν RPG (εκτοξευτήρα χειροβομβίδων), έναν εκτοξευτήρα και αυτόματα όπλα», δήλωσε ο Gusak.
Επίσης, σύμφωνα με τον Ουκρανό στρατιώτη, στο οπλοστάσιο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων υπήρχαν όπλα που παραχωρήθηκαν από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ), περιλαμβανομένων επιθετικών τουφεκιών και πολυβόλων που παράχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη Γερμανία.
Νωρίτερα, η ρωσική ιστοσελίδα KP.RU ανέφερε δήλωση του Ουκρανού αιχμαλώτου Robert Pogorelov, ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην εκκένωση των τραυματιών από τη ζώνη των μαχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης