Τελευταία Νέα
Διεθνή

National Interest (ΜΜΕ ΗΠΑ): Η περιπέτεια του Kursk θα εξελιχθεί σε καταστροφή για την Ουκρανία, η Ρωσία θα κερδίσει

National Interest (ΜΜΕ ΗΠΑ): Η περιπέτεια του Kursk θα εξελιχθεί σε καταστροφή για την Ουκρανία, η Ρωσία θα κερδίσει
Σύμφωνα με τους αναλυτές του National Interest Bessner και Davison, μια ρωσική αντεπίθεση στην περιοχή του Kursk θα μπορούσε να μετατρέψει την περιπέτεια του Κιέβου σε πραγματική στρατιωτική καταστροφή.
Σχετικά Άρθρα
Η εισβολή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk δεν επηρέασε τη συνολική πορεία της σύγκρουσης με τη Ρωσία και κινδυνεύει να μετατραπεί σε καταστροφή, την άποψη αυτή εξέφρασαν οι αναλυτές Daniel Bessner και Derek Davison σε άρθρο για το αμερικανικό περιοδικό National Interest.
«Ένα μήνα αργότερα, είναι σαφές ότι η ουκρανική εισβολή έχει κάνει ελάχιστη διαφορά στην κατάσταση στο έδαφος και ότι η Ουκρανία και οι σύμμαχοι της θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία».

Σύμφωνα με τους Bessner και Davison, μια ρωσική αντεπίθεση στην περιοχή του Kursk θα μπορούσε να μετατρέψει την περιπέτεια του Κιέβου σε πραγματική στρατιωτική καταστροφή.

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει μια δύσκολη επιλογή: να υποχωρήσει από τα κατεχόμενα ή να χάσει πολλούς στρατιώτες τόνισε το National Interest.
«Ότι κι αν αποφασίσουν η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της, είναι σαφές ότι η γενική κατάσταση παραμένει ουσιαστικά η ίδια όπως πριν από την εισβολή:
Η Ουκρανία απλά δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία λόγω της μείωσης των πόρων ανθρώπινου δυναμικού της», κατέληξε το National Interest...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης