Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγική ομολογία από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ: «Σωρεία λαθών οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump»

Τραγική ομολογία από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ: «Σωρεία λαθών οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump»
Ο Rowe υποσχέθηκε ότι οι αξιωματικοί που έκαναν λάθη θα λογοδοτήσουν, καθώς η αμέλειά τους οδήγησε στον τραυματισμό του υποψηφίου για την προεδρία
Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ παραδέχθηκε τελικά τα λάθη που έγιναν από τους φρουρούς και την ασφάλεια στη συγκέντρωση του Donald Trump στην Pennsylvania στις 13 Ιουλίου 2024.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, τα λάθη ήταν κυρίως συντονιστικού χαρακτήρα - οι φρουροί ασφαλείας δεν μετέφεραν σημαντικές πληροφορίες μεταξύ των θέσεων εγκαίρως.
«Η Μυστική Υπηρεσία δεν παρείχε σαφείς οδηγίες ή καθοδήγηση στους τοπικούς μας συνεργάτες επιβολής του νόμου. Υπήρχαν κενά στην επικοινωνία μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο», δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Μυστικής Υπηρεσίας, Ronald Rowe.
Ο Rowe υποσχέθηκε ότι οι αξιωματικοί που έκαναν λάθη θα λογοδοτήσουν, καθώς η αμέλειά τους οδήγησε στον τραυματισμό του υποψηφίου για την προεδρία.
Σε αυτή την περίπτωση, η τιμωρία για τους υπαίτιους θα επιβληθεί σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς της Μυστικής Υπηρεσίας, και όχι με βάση την ποινική νομοθεσία των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης