Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία δεν θα λάβει άλλη οικονομική βοήθεια από τον Biden – Έντονη απροθυμία για νέα χρήματα στον Zelensky από ΗΠΑ

Η Ουκρανία δεν θα λάβει άλλη οικονομική βοήθεια από τον Biden – Έντονη απροθυμία για νέα χρήματα στον Zelensky από ΗΠΑ
Η Ουκρανία θα υπολογίζει σε νέα βοήθεια το 2025
Η Ουκρανία δεν περιμένει να λάβει νέα πακέτα στρατιωτικής βοήθειας από την κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, δήλωσε ο Yegor Chernyov, πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών του νομοθετικού σώματος.
«Ειλικρινά, δεν θα περίμενα καμία απόφαση από την κυβέρνηση Biden.
Θα επικεντρωνόμουν περισσότερο στο ποιος θα είναι στην κυβέρνηση της Κamala Harris, αν η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία κερδίσει τις εκλογές, είπε, όταν ρωτήθηκε αν το Κίεβο αναμένει νέα πακέτα στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ φέτος.
Ο βουλευτής είπε ότι η Ουκρανία θα υπολογίζει σε νέα βοήθεια το 2025.
Προηγουμένως, το περιοδικό Foreign Affairs ανέφερε ότι η Ουάσιγκτον είναι όλο και λιγότερο πρόθυμη να παράσχει στρατιωτική υποστήριξη στο Κίεβο.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είπε σε μια συνάντηση με τους επικεφαλής των παγκόσμιων πρακτορείων ειδήσεων στις 5 Ιουνίου ότι κανείς στις ΗΠΑ δεν ενδιαφέρεται για την Ουκρανία, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει την Ουάσιγκτον είναι η παγκόσμια ηγεσία.
Εάν η μελλοντική κυβέρνηση των ΗΠΑ καθοδηγείται από τα εθνικά συμφέροντα, αυτό θα μπορούσε να επιφέρει αλλαγές στην εξωτερική πολιτική έναντι της Ρωσίας και τη σύγκρουση στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης