Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ και πλανήτης φλέγονται αλλά ο Biden... χαλαρός σε non-stop διακοπές

ΗΠΑ και πλανήτης φλέγονται αλλά ο Biden... χαλαρός σε non-stop διακοπές
Ποιον μας θυμίζει άραγε...
Σχετικά Άρθρα
Λίγο πριν οι πολίτες των ΗΠΑ ξεχάσουν την ύπαρξή του ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2024, ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden φωτογραφήθηκε να χαλαρώνει σε μια παραλία του Delaware την Τετάρτη 28/8, κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεχόμενης εβδομάδας των διακοπών του από τον Λευκό Οίκο.
Ο 81χρονος Δημοκρατικόςπέρασε περίπου δύο ώρες στις βόρειες ακτές κοντά στην παραλία Rehoboth, με την πρώτη κυρία Jill Biden και δύο από τις αδερφές της.
Ο «ηγέτης» του ελεύθερου κόσμου φαινόταν χαλαρός με πολύχρωμo μαγιό, λευκό μπλουζάκι και μαύρο καπέλο, καθισμένος σε μια καρέκλα παραλίας.
Έχουν περάσει σχεδόν 10 ημέρες από τότε που ο πρόεδρος άφησε για διακοπές το Οβάλ Γραφείο, παρά το γεγονός ότι επέμεινε ότι θα συνέχιζε τη δουλειά τους τελευταίους μήνες της θητείας του.
Ο Biden άφησε τον Λευκό Οίκο στις 19 Αυγούστου για να κατευθυνθεί στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου έδωσε μια συγκινητική ομιλία την πρώτη νύχτα του τετραήμερου φεστιβάλ χρίζοντας την αντιπρόεδρο Kamala Harris ως υποψήφια του κόμματος.
Επέλεξε να μην μείνει στο Σικάγο για τις άλλες τρεις ημέρες της μεγάλης συγκέντρωσης του πάρτι, αντί να πετάξει στο Santa Ynez της Καλιφόρνια, όπου έμεινε στο κτήμα 37 εκατ. δολαρίων του Joe Kiani, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας Masimo.
Οι διακοπές του Biden στο ράντσο του δισεκατομμυριούχου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25/8, όταν πέταξε στην παραλία Rehoboth όπου έχει εξοχικό σπίτι και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 30/8, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Λευκού Οίκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης