Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόβλεψη - σοκ από τον Ritter (πρώην CIA): Μέχρι τις εκλογές των ΗΠΑ θα έχουν πεθάνει 100.000 Ουκρανοί

Πρόβλεψη - σοκ από τον Ritter (πρώην CIA): Μέχρι τις εκλογές των ΗΠΑ θα έχουν πεθάνει 100.000 Ουκρανοί
«Από σήμερα μέχρι τις εκλογές, άλλοι εκατό χιλιάδες Ουκρανοί θα πεθάνουν. Είναι πολύ; Ναι, είναι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στείλουν άλλους 100.000 Ουκρανούς στρατιώτες να πεθάνουν πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου για να διασώσουν το γοήτρό τους ή ό,τι έχει απομείνει από αυτό, δήλωσε ο Αμερικανός πρώην αξιωματικός της CIA Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Dialogue Works.
«Από σήμερα μέχρι τις εκλογές, άλλοι εκατό χιλιάδες Ουκρανοί θα πεθάνουν. Είναι πολύ; Ναι, είναι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα: θα σκοτώσουμε εκατό χιλιάδες Ουκρανούς για να σώσουμε το πολιτικό μας ... πρόσωπο», τόνισε με βεβαιότητα ο Ritter.
Τόνισε ότι η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τη σύγκρουση και όλοι το γνωρίζουν, αλλά οι εκλογικές διαδικασίες στις ΗΠΑ δεν επιτρέπουν στο αμερικανικό κατεστημένο να το παραδεχτεί δημόσια. Η Ουάσιγκτον θα λάβει οριστική απόφαση για την Ουκρανία μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, κατέληξε ο ειδικός.
Όπως έχει επισημάνει με προηγουμένες του δηλώσεις ο αναλυτής, οι μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονταν σε δυσχερή θέση στην περιοχή του Kursk και στο Donetsk.
Ο εμπειρογνώμονας εξήγησε ότι όταν επιτέθηκε στα ρωσικά σύνορα, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου Zelensky ενήργησε ακολουθώντας εντολές της Δύσης.
Ωστόσο, δεν έλαβε υπόψη του επ' ουδενί το πως μπορεί να απαντήσει η Ρωσία.
Ως αποτέλεσμα, τα αποτελέσματά της ήταν κάτι παραπάνω από καταστροφικά για την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης