Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης… για πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ - Φαβορί τον θέλουν οι δημοσκοπήσεις και ... σενάρια διάσπασης

Κασσελάκης… για πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ - Φαβορί τον θέλουν οι δημοσκοπήσεις και ... σενάρια διάσπασης
Ο Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρει τα βασικά της Αριστεράς είπε η Όλγα Γεροβασίλη
Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και να είναι έτοιμος να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 24 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου.

Θα κάνω τα πάντα

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε με βουλευτές του κόμματος, ο κ.Κασσελάκης φέρεται… να δεσμεύτηκε πως θα κάνει τα πάντα για όσους αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος.
«Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της δική σας κι όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος» αναφέρεται πως ήταν η δήλωση του κ.Κασσελάκη σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένη η διάσπαση

Η υποψηφιότητα Κασσελάκη θα «κλειδώσει» επί της ουσίας και την επόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ολοένα και περισσότερα στελέχη υποστηρίζουν πως σε περίπτωση νίκης του «έκπτωτου προέδρου» θα αποχωρήσουν από το κόμμα.
Ήδη ο κ.Σπίρτζης το έχει ομολογήσει και δημόσια πως δεν μπορεί να είναι στην ίδια κομματική στέγη με τον κ.Κασσελάκη, ενώ αντίστοιχη είναι και η θέση δεκάδων άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτηριστικές είναι μάλιστα οι σημερινές δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι «δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς» και ότι υπήρξε μια «δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους».

Φαβορί για πρόεδρος

Πάντως οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον κ.Κασσελάκη να προηγείται για τη θέση του προέδρου.
Δημοσκόπηση της Alco θέλει τον κ.Κασσελάκη φαβορί καθώς προηγείται με διπλάσιο ποσοστό ακόμα… και του Αλέξη Τσίπρα.
Σε ερώτηση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος ως πρόεδρος θα αύξανε την επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, το 31% λέει ο Κασσελάκης, το 15% ο Τσίπρας και ακολουθούν με 9% ο Σωκράτης Φάμελλος, με 7% ο Νίκος Παππάς, με 6% ο Παύλος Πολάκης και με 4% η Όλγα Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης