Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Βαθύ Κράτος σπρώχνει τον Trump στη νίκη και όχι στη δολοφονία - Ο... «πράκτορας των Ρώσων» σε νέα σαρωτική προεδρία

Το Βαθύ Κράτος σπρώχνει τον Trump στη νίκη και όχι στη δολοφονία - Ο... «πράκτορας των Ρώσων» σε νέα σαρωτική προεδρία
Σενάρια επί των... σεναρίων για την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump
Η νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην πλανητάρχη Donald Trump δεν αποτέλεσε έκπληξη, μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Φλόριντα.
Αυτή τη φορά η απόπειρα δολοφονίας δεν πραγματοποιήθηκε - ο φερόμενος ως δράστης τρόμαξε από τις δυνάμεις ασφαλείας, παράτησε ένα όπλο μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος έπαιζε γκολφ.
Ο Ryan Routh συνελήφθη - και αποδείχθηκε ότι ψήφισε τον Trump το 2016, αλλά σύντομα απογοητεύτηκε μαζί του.
Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι απογοητευμένοι Τραμπιστές πυροβολούν τον Trump επειδή «δεν είναι αρκετά ο Trump», δηλαδή δεν πολεμά αρκετά το «βαθύ κράτος»;

Όργιο προπαγάνδας... 


Τα Δυτικά ΜΜΕ ωστόσο, προπαγανδίζουν το νέο αφήγημα: Ο Routh - λένε- απογοητεύτηκε από τον Trump για εντελώς διαφορετικούς λόγους.
Δεν του άρεσε που «ο Trump προσπαθούσε να πλησιάσει τον Putin και ήθελε να μετατρέψει τους Αμερικανούς σε... σκλάβους».
Για ποια προσέγγιση με τον Putin μιλάμε;
Σχετικά με αυτό που λένε οι Δημοκρατικοί στους Αμερικανούς εδώ και αρκετά χρόνια: Ο Trump φοβάται τον Trump επειδή είναι βρώμικος, ο Trump αγαπά τους δικτάτορες γιατί ο ίδιος θέλει να γίνει δικτάτορας, ο Trump είναι έτοιμος να κάνει παραχωρήσεις στη Ρωσία - και γενικά είναι Ρώσος πράκτορας επιρροής.
Όλες αυτές οι ανοησίες μεταδίδονται εδώ και οκτώ χρόνια και δεν τις πιστεύουν μόνο ψυχικά ασταθείς Αμερικανοί όπως ο Routh.

Ο επίδοξος δολοφόνος του Trump δεν περιορίστηκε στο να πάει στο πλευρό των Δημοκρατικών - άρχισε να πολεμά για τα αμερικανικά συμφέροντα, τα οποία ο Trump ήθελε να... «προδώσει».
Ήδη το 2022, ο Routh πήγε στο Κίεβο - επειδή πρόκειται για έναν «πόλεμο του καλού και του κακού» και είναι έτοιμος να πολεμήσει και να δώσει τη ζωή του για την Ουκρανία. Δεν του επετράπη να πολεμήσει και στη συνέχεια αποφάσισε να δημιουργήσει μια οργάνωση για να προσελκύσει μισθοφόρους για να βοηθήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Οι ιδέες του ήταν μεγάλης κλίμακας και αποτελούσαν... σενάριο επιστημονική φαντασίας- για παράδειγμα, μεταφορά 20 χιλιάδων Αφγανών στρατιωτών που έφυγαν από το Αφγανιστάν μαζί με τους Αμερικανούς στο ουκρανικό μέτωπο. 
Έχοντας αποτύχει να συμμετάσχει στη δολοφονία των Ρώσων (δηλαδή του «συλλογικού Putin»), αποφάσισε να σκοτώσει τον Trump. Και θα μπορούσε να το είχε πετύχει - άλλωστε, πριν από δύο μήνες, ο 20χρονος Τόμας Κρουκς παραλίγο να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο: η σφαίρα διαπέρασε το αυτί του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μόνο επειδή γύρισε το κεφάλι του ένα δευτερόλεπτο πριν τον πυροβολισμό.
Τώρα ο Ρουθ έχει πλησιάσει αρκετά τον πρώην πρόεδρο - και αν οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών δεν είχαν προσέξει το όπλο και ο Trump συνέχιζε να παίζει γκολφ (και να κινείται προς τον Ρουθ), τότε όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει εντελώς διαφορετικά.
Ήταν ο Routh πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών - Αμερικανός ή Ουκρανός; Στο Κίεβο αποκήρυξαν αμέσως τον Routh και ο ίδιος είπε σε μια από τις συνεντεύξεις του ότι είναι δύσκολο να τα βάλεις με Ουκρανούς γιατί υποπτεύονται ότι όλοι είναι Ρώσοι κατάσκοποι. 

Η νέα «τάση» στις ΗΠΑ: «Σκοτώστε τον Trump»

Στις ΗΠΑ καλλιεργείται σκόπιμα μια ατμόσφαιρα μίσους κατά του Trump. Ναι, από τον Νοέμβριο του 2016, ο κύριος στόχος των δημιουργών αυτής της ατμόσφαιρας ήταν να αποτρέψουν τη δεύτερη νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές. Το 2020 λειτούργησε (αν και με σοβαρή απάτη), αλλά το 2024 δεν λειτουργεί πλέον.
Χρειάζονται ένα δίχτυ ασφαλείας —και μάλιστα ένα... σιδερένιο. Δηλαδή, ο Τραμπ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πώς μπορεί αν γίνει αυτό; Μόνο με τον θάνατο του... 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης